Varainkeruu

Luokat ja urheiluseurat, varainkeruun aika on aina!

Luokat ja urheiluseurat, varainkeruun aika on aina!

Oletteko varainkeruuta harkitsemassa luokkaretkeä tai kausimaksua varten !

Tarjoamme Teille loistavan mahdollisuuden myydä sukulaisille, naapureille, tuttaville ym. tuotenimiltään tunnettuja

  • pesuaineita – tutkitusti turvallisia, tehokkaita, riittoisia (tiivisteitä)
  • pehmopapereita – näitä kokoja vähittäiskaupoissa ei myydä !

Suurimmat hyödyt tuotteissa ovat vaikuttavat ainesosat (aktiiviaineet), niiden määrät sekä pienemmät annostukset
mm. pyykinpesu- ja siivousaineissa, myös paperien arkkimäärissä / rulla on suuret erot.

Näistä eduista syntyy selvää säästöä !

Maksuaikaa jopa 21 päivää. Turun talousalueelle myymme tuotteita kappaleittain – ei pakkausrajoituksia !

Teemme tarvittaessa valitsemistanne tuotteista tilauslomakkeet / – laskurit puolestanne !

Ota rohkeasti yhteyttä ! Meiltä saat luotettavaa palvelua !

myynti(ät)rst.fi
puh. 02-2535 505

Varainkeruu on tietyin edellytyksin veronalaista tuloa. Tämän linkin takaa löydät tietoa varainkeruun säännöistä. Alla poimintoja linkistä:

“Myynti toteutetaan talkootyönä joukkueen jäsenten toimesta ja se kohdistuu lähes yksinomaan joukkueen jäseniin, heidän perheenjäseniinsä sekä tuttaviin ja naapureihin. Tuotteita ei muutoin markkinoida tai mainosteta. Myynti toteutetaan siten että tuotteita myyntiin tarjoavat yritykset toimittavat joukkueelle listat, joihin tuotteiden tilaukset ja tilaajat merkitään. Listat mahdollisista tilauksista toimitetaan yritykselle, joka toimittaa tämän jälkeen tuotteet joukkueelle. Joukkue jakaa tuotteet ostajille ja kerää maksut. Joukkue tilittää yritykselle saamansa maksut vähennettynä sovitulla provisiolla. Jokainen joukkueen myyntikampanja päätetään erikseen, eikä tuotteita myydä pysyvästä myyntipaikasta. Yhdistyksen tuotteista perimä hinta on korkeampi kuin vastaavista tuotteista muutoin maksetaan. Saadut tuotot käytetään koko joukkueen hyväksi yleishyödylliseen toimintaan. Yhdistyksen harjoittamaa varainhankintaa yhdistyksen urheiluseuratoiminnan hyväksi ei pidetä näissä oloissa yhdistyksen elinkeinotoimintana.”

  • Teillä ei saa olla pysyvää myyntipaikkaa missään
  • Yhdistyksen tai joukkueen palkattu työntekijä (toiminnanjohtaja, valmentaja) ei saa osallistua myyntitoimintaan
  • Ette saa mainostaa tuotteita ja markkinoida esimerkiksi lehdessä tai kotisivuillanne, vaan varainkeruun täytyy tapahtua suoramyyntinä (Naapurit, tuttavat, sukulaiset).

“Yleishyödyllisen yhteisön harjoittama pienimuotoinen ja palkattomalla työvoimalla toteutettu hyödykemyynti voi olla sen verovapaata varainhankintaa. Tällöin tuotteiden ostoon liittyy ostajan kannalta arvioituna tukemistarkoitus. Tukemistarkoitus ilmenee tavanomaisesti siten, että tuotteista peritään ylihintaa verrattuna normaaleihin markkinahintoihin (esimerkiksi tavanomaisesti 5 euroa maksavasta hyödykkeestä peritään 10 euroa). Myynti tapahtuu talkootyönä eikä myyntiä toteuteta pysyvästä liikepaikasta, kuten internet-kaupasta tai kauppaliikkeestä. Toiminta on satunnaista eikä sitä harjoiteta suunnitelmallisesti.”

Varainkeruu ei saa olla yhtäjaksoista (1-2 kertaa vuodessa), joiden tietoja ei voida etukäteen kirjata esimerkiksi toimintasuunnitelmaan.

“Urheiluseura myy talkootyöllä seuran omia viirejä, pinssejä ja tarroja 15 000 euron arvosta juhlavuoden aikana. Tarran ja pinssin ostohinta on seuralle 0,10 euroa ja myyntihinta on 2 kappaleelta. Viirin ostohinta on 2 euroa ja myyntihinta 20 euroa. Toiminta on tukemistarkoituksessa harjoitettua TVL 23.3 §:n 3 kohdassa tarkoitettua verovapaata toimintaa.”

Varainkeruuta tehdessänne teidän täytyy selvästi ilmoittaa myyntitilanteessa, että rahat menevät joukkueen/seuran tukemiseen.