Tuotekategoriat

Vileda SpillEx Kit imeytyspyyhe

Vileda SpillEx Kit imeytyspyyhe

 

tuotetunnus (SKU) 151090 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vileda SpillEx Kit imeytyspyyhe 51 x 37 cm

SpillEx imeytyspyyhe on superimukykyinen kertakäyttöpyyhe, joka on suunniteltu haitallisen nesteen poistamiseen pinnoilta.

Imeytyspyyhettä voidaan käyttää esim. leikkaussalissa eritteiden poistamiseen tai vaikkapa vanhustenhuollossa ja päiväkodeissa virtsavahinkoihin ja kaatuneisiin ruokajuomiin.

Ravintoloissa ja elintarvikeliikkeissä juomien kaatuessa lattialle nesteen saa poistettua nopeasti ja turvallisesti.

Eri teollisuuden tuotantotiloissa se toimii hyvin monenlaisten vesipohjaisten vuotojen kuivaamisessa.

Paras tulos saadaan kovilta pinnoilta.

SpillEx koostuu kolmesta materiaalikerroksesta: • Hydrofiilinen kuitukangas, joka imee kosteuden ja siirtää sen pyyhkeen sisämateriaaliin. • Keskimmäinen kerros sisältää superimukykyistä polymeeriä, joka joutuessaan kosketuksiin nesteen kanssa muuttaa sen geelimäiseksi aineeksi jolloin neste ei valu pois pyyhkeen sisältä. • Pintakerros on PE-kalvo, joka estää sisällä olevan nesteen pääsemästä läpi ja näin ollen pyyhettä voidaan käsitellä turvallisesti.

SpillEx-pyyhkeen maksimikapasiteetti imeä kosteutta pinnalta riippuu nesteen laadusta. Oikein käytettynä yksi pyyhe imee pinnalta noin 1200ml vesijohtovettä ja noin 500 ml eritettä.

1. Aseta SpillEx-imeytyspyyhe vahingon päälle printattu PE-kalvo ylöspäin.

2. Odota! Tarvittava imeytysaika riippuu kyseessä olevasta nesteestä, tavallinen aika on n. 30s – 2 min. Vinkki: Jos neste on osittain kuivunut pinnalle, voidaan kuivuneeseen osaan lisätä suihkuttamalla vettä ja imeyttää sitten vahinko. Suuriin nestevahinkoihin pyyhettä voidaan siirtää uuteen kohtaan nostamatta sitä pinnalta.

3. Nosta SpillEx pinnalta tarttumalla printattuun kalvopintaan. Käytetty imeytyspyyhe voidaan hävittää energiajätteenä tai tavallisen sekajätteen mukana. Kontaminoituneen nesteen kohdalla on huomioitava mahdolliset varotoimenpiteet käsittelyn ja hävittäminen kohdalla.

Edut käytössä: Korkea imykyky: Oikein käytettynä yksi pyyhe imee pinnalta noin 1200 ml vesijohtovettä ja 500 ml eritettä. Kosteus pysyy pyyhkeessä: Imeytynyt neste muuntuu pyyhkeessä geelimäiseksi ja estää nesteen poistumisen pyyhkeestä.

Hygienia: Pyyhkeen päällimmäisen PE-kalvon ansiosta pyyhettä voidaan käsitellä turvallisesti.

Vileda SpillEx Kit seinälle: Seinätelineessä 20 kpl SpillEx-imeytyspyyhkeitä.

SpillEx-imeytyspyyhe on saatavilla seinälle kiinnitettävässä pakkauksessa. Seinäkiinnitteisen pakkauksen avulla SpillEximeytyspyyhkeet ovat helposti ja hygieenisesti aina saatavilla. Seinätelineessä on ripustin kiinnitystä varten ja se sisältää 20 kpl SpillEx-imeytyspyyhkeitä.

Myyntipakkaus 20 kpl/pkt, 5 pkt/ltk

 

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista