Tuotekategoriat

Swep MultiDuster Maxi kalustemopin kehys 67 cm

 

 

tuotetunnus (SKU) 151612 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Swep MultiDuster Maxi kalustemopin kehys 67 cm

Tuotekuvaus: Kalusteiden yläpölyjen pyyhkiminen on puhtaan sisäilman kannalta tärkeää. Joutsenmerkityn MultiDuster-kalustemopin avulla pyyhit ergonomisesti ja tehokkaasti ahtaat ja kapeat sekä korkealla sijaitsevat pinnat.

MultiDuster-kehyksen ainutlaatuinen nivelletty runko taittuu haluamaasi kulmaan, haluamastasi kohdasta ja mahdollistaa näin tarkan ja hyvän lopputuloksen.

Käyttöalue: Eri kulmiin ja asentoihin taittuvan kehyksen ansiosta MultiDustermoppi soveltuu erityisesti yläpölyjen pyyhkimiseen, esim. riippuvat lamput, kaapin päälliset ja ilmastointiputket, sekä ahtaiden paikkojen kuten lämpöpatterien ja kalusteiden välien puhdistamiseen.

Käyttö:

Kehyksen viiden (5) taittuvan nivelen avulla saat mopin juuri tarvitsemaasi kulmaan ja pyyhintäpinnan pituuden säädettyä pyyhittävän pinnan mukaan.

MultiDuster-kehys ja joutsenmerkitty mikrokuitumoppi ovat saatavissa kahdessa koossa (Maxi ja Mini) käyttötarpeidesi mukaan.

MultiDuster kehys voidaan liittää lyhyeen (50-90cm) tai pitkään (100–180cm) säätövarteen. Varren avulla saavutat yläpölyt jopa 5m korkeudesta tai parannat ergonomiaa alhaalla olevien pintojen puhdistuksessa.

Edut käytössä: Taitettava ja ohut kehys mahdollistavat tehokkaan ja ergonomisen työskentelyn Joutsenmerkityn MicroPlus-mopin ekologisuus ja puhdistusteho on todistettu. Varren avulla saavutat jopa 5m korkeuden

Kehyksen koko: 67×5,5x3cm

Yhteen sopiva tuote: MultiDuster Maxi MicropPlus-moppi 45cm koodi:151719

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-16


Tervetuloa!

Lista