Tuotekategoriat

Nilfisk VL500 75 veden- ja pölynimuri

 

 

tuotetunnus (SKU) 107405164 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nilfisk VL500 75 veden- ja pölynimuri

Nilfisk VL500 -sarjan veden- ja pölynimurit tarjoavat suorituskykyä ja luotettavuutta, jotka takaavat alhaiset kokonaiskustannukset ja ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä siivouksesta helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa.

VL500 sopii käyttöön hotelleihin, sopimussiivoojille, koulutus-, näyttely- ja kongressikeskuksiin sekä julkisiin kohteisiin sekä valmistuksen ja teollisuuden sovelluksiin. Vikaturvallinen suodatin helpottaa käyttöä, koska märkä- ja kuivasuodattimet työskentelevät samanaikaisesti. Jokainen suodatin on spesifioitu joko märkä- tai kuivasovellukseen, mikä varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Erityisen kaksoissuodatuksen takia, VL500 voidaan käyttää muuttuvissa kohteissa ilman että suodatinta tarvitsee vaihtaa. Ainutlaatuinen muotoilu ja ominaisuudet on kehitetty yhteistyössä Nilfiskin asiakkaiden kanssa. VL500 on saatavilla eri kokoonpanoissa ja erikokoisilla säiliöillä, 35-, 55- ja 75-litraa.

    • Pikavapautuspainike kahvassa helpottaa ja nopeuttaa koneen liikuttelua
    • Helppo suodattimen vaihto saranoidun moottorin pään ansiosta; suojaa konetta ja nopeuttaa työtä
    • Kaksoissuodatuksen avulla laite soveltuu sekä kuiva- että märkäsovelluksiin ilman suodattimen vaihtoa
    • Nilfisk Ergo-kippijärjestelmän avulla käyttäjä voi tyhjentää täyden säiliön vähällä vaivalla, koska laite siirtää sisällön painoa säiliötä kallistettaessa

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-16


Tervetuloa!

Lista