Tuotekategoriat

Sure Saniteettitilojen puhdistusaine SmartDose 1,4 L

Sure Saniteettitilojen puhdistusaine SmartDose 1,4 L

 

tuotetunnus (SKU) 100920823 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sure Saniteettitilojen puhdistusaine SmartDose 1,4 L

Sure Saniteettitilojen puhdistusaine on osa ainutlaatuista kasvipohjaista, 100 % biohajoavaa ammattikäyttöön tarkoitettua tuotesarjaa. Tiivisteenä emäksinen Sure Saniteettitilojen puhdistusaine on tehokas, mutta turvallinen. Se soveltuu kaikkien saniteetti- ja märkätilojen vettä ja emäksisiä aineita sietävien kovien pintojen puhdistamiseen.

Ominaisuudet:

• soveltuu kaikkien kovien vettä sietävien pintojen puhdistamiseen

• puhdistaa pinnat puhtaiksi ja kirkkaiksi

• ei sisällä hajusteita eikä väriaineita

• valmistettu 100 %:sti uusiutuvista luonnon omista raaka-aineista

• biohajoava

• ei sisällä luonnolle vaarallisia luokituksia

• ei vaaraluokituksia käyttöliuoksessa

Edut:

• tiivistetty tuote on taloudellista käytössä

• SmartDose-annostelujärjestelmä takaa aina tarkan ja turvallisen annnostelun

• tehokas, mutta turvallinen; poistaa tehokkaasti ihorasvaa, kosmetiiikka- ja saippualikaa

• säännöllinen käyttö vähentää kalkkisaostumien muodostumista

• vähentää ympäristörasitetta

Käyttöohje:

Sure Saniteettitilojen puhdistusaine annostellaan SmartDose-pakkauksessa olevan kiinteän annostelupainikkeen/-pumpun kautta.

Mikrokuitumenetelmä: 1. Täytä 750 ml Sure-annostelupullo puhtaalla vedellä. 2. Käännä keltainen annosvalitsin pulloannostuksen kohdalle, nosta annosvalitsin ylös ja paina se alas. 3. Poista irtolika. 4. Annostele puhdistusliuosta pinnalle ja puhdista mikrokuitupyyhkeellä/puhdistussienellä tai harjalla, käytä taso- ja lattiapinnoille kuivain- tai moppipyyhintä. Sankomenetelmä: 1. Täytä siivoussankoon 5 litraa vettä. 2. Käännä keltainen annosvalitsin sankoannostuksen kohdalle, nosta annosvalitsin ylös ja paina se alas. 3. Poista irtoroskat. 4. Annostele puhdistusliuosta pinnalle ja puhdista mikrokuitupyyhkeellä/puhdistussienellä, kuivain- tai moppipyyhkimillä, taso-/hankausmopilla tai pesuharjalla.

Ulkonäkö: kellertävä neste

pH-arvo: >11,5 (laimentamaton), suhteellinen tiheys (20°C): 1.02 +/- 0.02, viskoositeetti (20°C): <50 mPa.s

Käyttöturvallisuus ja varastointi: Tuotteen turvalliseen käsittelemiseen ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta. Vain ammattikäyttöön. Säilytys alkuperäisessä pakkauksessa suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna.

Yhteensopivuus: Sure Saniteettitilojen puhdistusaine soveltuu ohjeiden mukaisesti käytettynä kaikkien saniteettitilan vettä sietävien kovien pintojen puhdistamiseen. Ei saa käyttää pinnoille/materiaaleille, jotka eivät kestä vettä (esim. käsittelemätön puu ja korkki). Testaa tuotteen ja materiaalin yhteensopivuus ennen käyttöä huomaamattomassa paikassa. Ympäristötiedot OECD 301B testin mukaan Sure Saniteettitilojen puhdistusaine on 100 %:sti biohajoava. Valmisteen sisältämät pinta-aktiiviset aineet täyttävät pesuaineista annetun (EY):n asetuksen N:o 648/2004 mukaiset biologisen hajoavuuden kriteerit. EU-Ympäristömerkin rekisteröinti vireillä.

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista