Tuotekategoriat

Omo Hygienie Professional desinfioiva pyykinpesujauhe 8,55 kg

 

 

Kuvaus

Omo Hygienie professional desinfioiva pyykinpesujauhe 8,55 kg

Tuote on kehitetty tekstiilien pesuun ja desinfiointiin jo alhaisessa lämpötilassa (alkaen 40°C :sta). Se soveltuu pyykinpesukoneisiin, joihin pesuaine annostellaan käsin ja käytettäväksi kaikenkovuisissa vesissä.

Suunniteltu erityisesti terveydenhuoltoon ja hoivalaitoksiin. Se soveltuu myös hotelli- ja keittiöpyykin pesuun sekä työvaatteiden pesuun.

Ominaisuudet: Omo Hygiene professional on entsyymipitoinen ja fosfaatiton pyykinpesujauhe. Sillä on erinomainen pesuteho jo alhaisessa lämpötilassa: se poistaa hyvin rasva- ja öljytahroja, valkuaislikaa, ruokatahroja ja hiukkaslikaa. Se ehkäisee tekstiilien harmaantumista.

Omo Hygiene professionalin lämpökemiallinen desinfektio alkaa 40°C :sta alkaen. Tämä on todennettu EN ja DGHM-testein. Omo Hygiene professional tehoaa myös MRSA:han. Alhaisen desinfiointilämpötilan etu on, että se säästää energiaa, aikaa, vettä ja konekapasiteettia.

Soveltuu puuvilla- ja polyesteripuuvillatekstiileille sekä vaaleanvärisille tekstiileille. Erittäin voimakasväriset tekstiilit saattavat reagoida.

Ei sovi villalle, silkille eikä mikrokuituisten siivoustekstiilien pesuun.

Omo Hygiene professionalissa on mieto hajuste, joka tekee mm. eritetahrapyykistä raikasta ja sitä on miellyttävämpi käsitellä pesun jälkeen. Kuivuneet tekstiilit ovat neutraalin tuoksuisia.

 

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista