Tuotekategoriat

Suma Floor Power desinfioiva vaahtopesuaine 10 L

Suma Floor Power desinfioiva vaahtopesuaine 10 L

 

tuotetunnus (SKU) 100882130 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Suma Floor Power desinfioiva vaahtopesuaine 10 L

Voimakkaasti emäksinen klooripitoinen vaahtopesuaine keittiön lattioille

  • Irrottaa tehokkaasti kaikenlaista elintarvikelikaa
  • Helpottaa tahrojen poistoa
  • Estää valkuaiskerrostumien muodostusta.

Suma Floor Power on runsaasti klooria sisältävä vaahtopesuaine erittäin likaisten lattioiden puhdistukseen keittiöissä.

Kuvaus: Suma Floor Power on voimakkaasti emäksinen runsaasti klooria sisältävä vaahtopesuaine märkätilojen ja keittiön klooria ja emästä sietävien pintojen pesuun.

Ominaisuudet: Suma Floor Power on lipeäpohjainen, runsaasti hypokloriittia sisältävä alkalinen vaahtopesuaine, joka sisältää myös kompleksointi- ja pinta-aktiivisia aineita. Se irrottaa tehokkaasti erilaista elintarvikeperäistä likaa, kuten kasvis- ja eläinrasvoja, verta ja valkuaista. Korkea klooripitoisuus auttaa lisäksi poistamaan orgaanisia ja kasvisperäisiä tahroja ja estää valkuaiskerrostumien muodostumista. Suma Floor Power soveltuu rasvaisten keittiön lattioiden päivittäiseen pesuun.

Edut • Irrottaa tehokkaasti kaikenlaista elintarvikelikaa • Helpottaa tahrojen poistoa • Estää valkuaiskerrostumien muodostusta Käyttöohje Suma Floor Power annostelu vaihtelee 2-10% välillä likaisuusasteen mukaan.

Kirkas, hailakan keltainen neste, uhteellinen tiheys (20°C): 1.17 pH-arvo, (1-prosenttinen liuos, 20°C): 12.3.

Koostumus: Anioniset pinta-aktiiviset aineet, klooripohjaiset valkaisuaineet, ionittomat pintaaktiiviset aineet <5% fosfonaatit < 5%.

Säilytettävä alkuperäispakkauksessa valolta ja suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna. Pidä erillään hapoista. Tuotteen turvalliseen käyttöön ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta.

Yhteensopivuus Suma Floor Power voidaan pitoisuus- ja lämpötilasuositusten puitteissa käyttää suurkeittiöissä yleisesti tavattavilla teräspinnoilla.

Suma Floor Power ei sovellu alumiini- eikä sinkkipinnoille. Pinnat on huuhdeltava huolellisesti käytön jälkeen. Ennen pitkäaikaista käyttöä on epävarmoissa tapauksissa syytä suorittaa materiaalien yhteensopivuuskokeita.

 

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista