Tuotekategoriat

Kiilto Antibact desinfioiva puhdistusaine 5 L

Kiilto Antibact desinfioiva puhdistusaine 5 L

 

Kuvaus

Kiilto Antibact desinfioiva puhdistusaine 5 L

Hajusteeton ja väriaineeton neste, joka on turvallinen pinnoille ja käyttäjille. Runsas määrä pesuaktiiviaineita antaa hyvän puhdistustehon. Uudentyyppiset desinfioivat aineet ovat ympäristömyötäisiä.

Käyttökohteita:
Pintojen puhdistukseen ja desinfiointiin suurkeittiöissä, sairaaloissa, liikuntatiloissa, elintarviketeollisuudessa ym. laitoksissa.

Desinfektiotehon tutkimus: EN 1040, EN 1276, EN 1275 ja EN 13697. Tappaa grampositiivisia ja gramnegatiivisia bakteereita (mm. Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hira, Salmonella jne), hiivoja ja homeita (mm. Aspergillus brasiliensis, Candida albicans jne) ja vaipallisia viruksia.

Käyttöohje Pinnat pestään, huuhdellaan ja tarvittaessa kuivataan.

Annostelu: – Käsin suoritettavassa desinfioivassa pesussa 5-20 ml / 1 l vettä – Suihkupuhdistuslaitteella tai painepesurilla 0,5-2,0 % liuos – Vaativissa desinfektiokohteissa annostus 50 – 150 ml/ l.

Huomioitavaa: Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä

Koostumus: MGDA < 5 % Pehmentää vettä, lisää pesutehoa, lisää desinfioivan aineen mikrobisidistä tehoa. Natriummetasilikaattia < 5 % Lisää pesutehoa. Irrottaa likaa, emulgoi rasvaa, hajottaa tärkkelystä ja valkuaista. Nostaa pH:n pesun kannalta sopivalle tasolle. Kvaternäärisiä ammoniumyhdisteitä < 5 % Tappavat mikrobeja ja estävät niiden kasvua. (didekyylidimetyyliammoniumkloridia) Ionittomia tensidejä 5-15 % Alentavat pintajännitystä, kostuttavat puhdistettavat pinnat ja irrottavat tehokkaasti likaa. Korroosionestoainetta Estää pintojen syöpymisen ja tummumisen.

Tuotteen pH n. 12,5 ( vahvasti emäksinen) Käyttöliuoksen pH n. 10,0 (emäksinen)

Varastointi: Säilytettävä yli +5 °C lämpötilassa alkuperäispakkauksessa. Säilyy 5 vuotta valmistuspäivästä.

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-16


Tervetuloa!

Lista