Tuotekategoriat

Desiol desinfektioaine pullo 500 ml

Desiol desinfektioaine pullo 500 ml

 

tuotetunnus (SKU) 13240624 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Desiol desinfektioaine pullo 500 ml

Desiol on tuotekehitetty yhteistyössä mikrobiologian, kemian ja sairaalahygienian asiantuntijoiden kanssa suomalaisen terveydenhuollon tarpeisiin.

Desiol on etanoli- ja tensidipohjainen desinfektioaine lääketieteellisten instrumenttien ja välineiden sekä terveydenhuollon kriittisten pintojen puhdistukseen ja desinfektioon.

Sitä voidaan käyttää myös veri- ja eritetahrojen käsittelemiseen.

Desiol on mikrobisidisesti tehokas ja desinfektioajaltaan nopea. Pesevien tensidijohdannaisten ansiosta tuote kestää orgaanista rasitusta ja tunkeutuu lian läpi, joten esipuhdistusta ei tarvita.

Tuotteen pH on neutraali ja sen kaikki ainesosat ovat biologisesti hajoavia.

Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä klooriyhdisteitä tai kvaternäärisiä ammoniumyhdisteitä lainkaan.

Käyttövalmis Desiol on helppo käyttää ja se säilyttää desinfektiotehonsa pitkään avaamisenkin jälkeen. Käytetään kuiville pinnoille. Kostuta pyyhe kosteaksi Desiolilla ja pyyhi desinfioitava väline tai pinta. Huomioi pyyhkeen riittävä kosteus! Jos pyyhe tuntuu kuivalta, etanoli on haihtunut eikä tehoa. Alkoholin desinfektioaika on sen kuivumisaika. Jälkihuuhtelua ei tarvita.

Desiol sopii sellaisenaan kaikkien alkoholia kestävien – myös useimpien muovimateriaalien – puhdistukseen ja desinfektioon kaikkialla terveydenhuollossa, hammashuollossa, pitkäaikaislaitoksissa ja laboratorioissa. Mikrobisidinen teho Desiolin mikrobisidinen teho on testattu vaikeimmissa tällä hetkellä olemassa olevissa testiolosuhteissa orgaanisen lian läsnäollessa lasialustalle kiinnitetyille mikrobeille.

Desiol on testattu seuraavien eurooppalaisten standardien mukaan ja se täyttää niiden asettamat vaatimukset: Bakteerit • EN 13727 Kemialliset desinfektio- ja antiseptiset aineet lääketieteellisille instru- menteille. Kvantitatiivinen suspensiotesti antibakteerisesta tehosta (phase 2, step 1) • EN 14561 Kemialliset desinfektio- ja antiseptiset aineet lääketieteellisille instru- menteille. Antibakteerinen teho (phase 2, step 2) Sienet ja homeet • EN 13624 Kemialliset desinfektio- ja antiseptiset aineet lääketieteellisille instru- menteille. Kvantitatiivinen suspensiotesti antifungaalisesta tehosta (phase 2, step 1) • EN 14562 Kemialliset desinfektio- ja antiseptiset aineet lääketieteellisille instru- menteille. Antifungaalinen teho instrumenteille (phase 2, step 2)

Käyttö: Desiolia käytetään sellaisenaan lääketieteellisten instrumenttien ja välineiden sekä kriittisten pintojen puhdistukseen ja desinfektioon.

Desiol sopii nihkeä-, kostea ja märkäpyyhitään sekä välineiden kemialliseen upotusdesinfektioon (5 min).

Desiolia voidaan käyttää myös veri- ja eritetahrojen puhdistamiseen. Esipesua ja jälkihuuhtelua ei tarvita. Alkoholin desinfektioaika on sen kuivumisaika.

Säilyy huoneenlämmössä 5 vuotta, myös avattuna. Avaamisen jälkeen säilytettävä huolellisesti suljettuna.

Syttyvää, eristettävä sytytyslähteistä.

Ei kuumille pinnoille.

Pakkaukset ovat kestävää PE-HD -muovia, joka on ympäristöystävällinen, kierrä- tyskelpoinen ja poltettava materiaali. Pakkausten ja desinfektioaineen yhteensopivuus on laatuvarmennettu. Koostumus Etanolia 76,9 t-%/70 p-% Ionittomia pinta-aktiivisia aineita < 5 % Desinfioivana tehoaineena: N-alkyyliaminopropyyliglysiini Aqua ad 100 %

pH n. 8,4

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-16


Tervetuloa!

Lista