Tuotekategoriat

Clax Magic Rust tahranpoistoaine 750 ml

Clax Magic Rust tahranpoistoaine käyttövalmis 750 ml

 

Kuvaus

Clax Magic Rust tahranpoistoaine käyttövalmis 750 ml

Clax Magic Rust on ammattimaiseen tekstiilien huoltoon kehitetty erittäin konsentroitu tahranpoistoaine. Sillä on erinomainen kyky poistaa tekstiileistä ruoste- ja rautatahroja. Tuote sopii lähes kaikille tekstiilimateriaaleille. Ominaisuudet Clax Magic Rust on yhdistelmä liuotinaineita ja muita puhdistavia ainesosia, joiden tehtävä on poistaa tehokkaasti ruosteen tai raudan aiheuttamia tahroja tai värjääntymiä. Tuote on osa Clax Magic tahranpoistosarjaa, joka koostuu neljästä innovatiivisesta tahranpoistoaineesta.

• Pidentää tekstiilien käyttöikää vähentämällä uusintapesun tarvetta

• Ultratiivistetty tuote vähentää ympäristöön kohdistuvaa kuormaa

• Käyttövalmis, turvallinen ja helppo käyttää, pH (laimentamaton) 3,5

Paras teho saadaan, jos tahranpoistoainetta käytettään tahraan ennen pesua. Anna aineen vaikuttaa 5 – 10 minuuttia, mutta ei kuitenkaan koskaan yli 15 minuuttia. Jos tarpeellista, käytä tahranpoistossa apuna harjaa. Clax Rust on vahvasti hapan (happo). Käsittelyn jälkeen tekstiili on huuhdeltava välittömästi kauttaaltaan. Tämän jälkeen tekstiili tulee neutraloida heikosti emäksisellä tuotteella, kuten Clax Magic Protein ja on huuhdeltava uudelleen. Jos näet äkillisen värin muutoksen käyttäessäsi Clax Magic Rustia, huuhtele tekstiilili välittömästi, tekstiili tulee neutraloida heikosti emäksisellä tuotteella, kuten Clax Magic Protein, jonka jälkeen tekstiili on huuhdeltava uudelleen. Pese tekstiili normaaliin tapaan.

Tuote on tarkoitettu vain ammattikäyttöön. Säilytetään alkuperäisessä pakkauksessa suljettuna, suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna. Ohjeet tuotteen käsittelyyn ja hävittämiseen löytyvät erillisestä käyttöturvallisuusteidotteesta.

Myyntierä 6 x 750 ml pullo

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista