Tuotekategoriat

Clax Magic Protein tahranpoistoaine 500 ml

Clax Magic Protein tahranpoistoaine käyttövalmis 500 ml

 

Kuvaus

Clax Magic Protein tahranpoistoaine käyttövalmis 500 ml

Clax Magic Protein on ammattimaiseen tekstiilien huoltoon kehitetty erittäin konsentroitu entsymaattinen tahranpoistoaine. Sillä on erinomainen kyky poistaa tekstiileistä verta, ruokaa ja ruohoa sekä muita proteiinipitoisia tahroja. Tuote sopii lähes kaikille tekstiilimateriaaleille.

Clax Magic Protein on erittäin konsentroitu tensidi / entsymaattinen tahranpoistoaine. Se sisältää yhdistelmän tehokkaita tensidejä ja entsyymejä. Tensidit poistavat tehokkaasti rasvoja kun taas entsyymit poistavat proteiini tahroja. Tuote on osa Clax Magic tahranpoistosarjaa, joka koostuu neljästä innovatiivisesta tahranpoistoaineesta.

• Pidentää tekstiilien käyttöikää vähentämällä uusintapesun tarvetta

• Ultratiivistetty tuote vähentää ympäristöön kohdistuvaa kuormaa

• Käyttövalmis, helppo ja turvallinen käyttää

Paras teho saadaan, jos tahranpoistoainetta käytettään tahraan ennen pesua. Anna aineen vaikuttaa 5 – 10 minuuttia, mutta ei kuitenkaan koskaan yli 15 minuuttia. Jos tarpeellista, käytä tahranpoistossa apuna harjaa. Pese tekstiili normaaliin tapaan.

Kirkas, väritön neste, pH (laimentamaton): 9,0

Säilytetään alkuperäisessä pakkauksessa suljettuna, suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna. Ohjeet tuotteen käsittelyyn ja hävittämiseen löytyvät erillisestä käyttöturvallisuustiedotteesta.

Myyntierä 4 x 500 ml pullo

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista