Tuotekategoriat

Clax Magic Oxi valkaiseva tahranpoistoaine 500 ml

Clax Magic Oxi valkaiseva tahranpoistoaine käyttövalmis 500 ml

 

Kuvaus

Clax Magic Oxi valkaiseva tahranpoistoaine 500 ml

Clax Magic Oxi on ammattimaiseen tekstiilien huoltoon kehitetty käyttövalmis tahranpoistoaine, jolla on erinomainen kyky poistaa tekstiileistä valkaistavia tahroja, kuten kahvi, tee, viini, kola ja hedelmämehut. Tuote sopii lähes kaikille tekstiilimateriaaleille.

Clax Magic Oxi on väreille turvallinen valkaisuaine, joka poistaa tehokkaasti kahvi-, tee-, viini-, kola- ja hedelmämehuutahroja. Tuote on osa Clax Magic tahranpoistosarjaa, joka koostuu neljästä innovatiivisesta tahranpoistoaineesta.

• Pidentää tekstiilien käyttöikää vähentämällä uusintapesun tarvetta • Ultratiivistetty tuote vähentää ympäristöön kohdistuvaa kuormaa

• Käyttövalmis, turvallinen ja helppo käyttää

Paras teho saadaan, jos tahranpoistoainetta käytettään tahraan ennen pesua. Anna aineen vaikuttaa 5 – 10 minuuttia, mutta ei kuitenkaan koskaan yli 15 minuuttia. Jos tarpeellista, käytä tahranpoistossa apuna harjaa. Pese tekstiili normaaliin tapaan.

pH (laimentamaton): 3,5

Säilytetään alkuperäisessä pakkauksessa suljettuna, suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna. Ohjeet tuotteen käsittelyyn ja hävittämiseen löytyvät erillisestä käyttöturvallisuustiedotteesta.

Myyntierä 4 x 500 ml pullo

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista