Tuotekategoriat

Clax Magic Multi tahranpoistoaine 750 ml

Clax Magic Multi tahranpoistoaine käyttövalmis 750 ml

 

Kuvaus

Clax Magic Multi tahranpoistoaine käyttövalmis 750 ml

Clax Magic Multi on ammattimaiseen tekstiilien huoltoon kehitetty tahranpoistoaine, jolla on erinomainen kyky poistaa tekstiileistä monenlaisia tahroja, kuten meikki, huulipuna, väri ja curry. Tuote sopii lähes kaikille tekstiilimateriaaleille.

Clax Magic Multi on yhdistelmä liuotinaineita ja muita puhdistavia ainesosia, joiden tehtävä on poistaa tehokkaasti monenlaisia tahroja, kuten meikki, huulipuna, väri ja curry. Tuote on osa Clax Magic tahranpoistosarjaa, joka koostuu neljästä innovatiivisesta tahranpoistoaineesta.

• Poistaa tehokkaasti monenlaisia tahroja, kuten meikki, huulipuna, väri ja curry

• Pidentää tekstiilien käyttöikää vähentämällä uusintapesun tarvetta • Ultratiivistetty tuote vähentää ympäristöön kohdistuvaa kuormaa

• Käyttövalmis, turvallinen ja helppo käyttää, pH (laimentamaton): 8,2

Paras teho saadaan, jos tahranpoistoainetta käytetään tahraan ennen pesua. Anna aineen vaikuttaa 5 – 10 minuuttia, mutta ei kuitenkaan koskaan yli 15 minuuttia. Jos tarpeellista, käytä tahranpoistossa apuna harjaa. Pese tekstiili normaaliin tapaan.

 

Tuote on tarkoitettu vain ammattikäyttöön. Säilytetään alkuperäisessä pakkauksessa suljettuna, suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna. Ohjeet tuotteen käsittelyyn ja hävittämiseen löytyvät erillisestä käyttöturvallisuustiedotteesta.

Myyntierä 6 x 750 ml pullo

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista