Tuotekategoriat

3M Scotch-Weld Cleaner spray (Citrus Cleaner) 500 ml

3M Scotch-Weld Cleaner spray (Citrus Cleaner) 500 ml

 

tuotetunnus (SKU) LCITRUS Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

3M Scotch-Weld Cleaner spray (Citrus Cleaner) 500 ml

Sitrusöljypohjainen aerosoli puhdistusaine poistaa liima- ja teippijäänteet, lian, rasvan sekä muut vaikeasti irroitettavat aineet.
Tehokas puhdistusaine rasvan, öljyn, noen, liimajäänteiden ja lian poistamiseen useimmilta pinnoilta*.

Voidaan turvallisesti käyttää monilla maalatuilla ja maalaamattomilla metalli- (myös alumiini ja teräs), lasi- ja keramiikkapinnoilla. Sopii erinomaisesti koneiden ja laitteiden puhdistaimiseen teollisuudessa. Monikäyttöinen, neutraali ja hellävarainen. Raikas sitruunan tuoksu.

  • Testaa soveltuvuus ennen laajamittaista käyttöä!

Lue ensin turvallisuusoihjeet. Käytä vain hyvin tuuletetuissa tiloissa. Suojaa ympäristö ruiskutussumulta ja katkaise virta käsiteltävistä laitteista. Toimii parhaiten huoneenlämpötilassa. Ravistettava hyvin enen käyttöä. Suuntaa poispäin kasvoista ja kohdista suutin purkin täplän mukaan. Suihkuta Spray Cleaneria puhdistettaville pinnoille. Anna aineen vaikuttaa hetken. Pyyhi perusteellisesti puhtaalla pyyhkeellä. Tarvittaessa pyyhi kostealla pyyhkeellä tai huuhtele vedellä.

Sisältää

  • D-limoneeni
  • >30 % Alifaattisia hiilivetyjä
  • 5-15 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita.

Huomioitavaa
Erittäin helposti syttyvää. Ärsyttää ihoa. Erittäin myrkyllistä vesieliöille, voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesiympäristössä. Sisältää D-Limoneenia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Painepakkaus. Ei saa säilyttää auringonpaisteessa eikä yli 50 asteen lämpötilassa. Ei saa puhkaista eikä polttaa tyhjänäkään. Ei saa suihkuttaa avotuleen eikä hehkuvaan aineeseen. Eristettävä sytytyslähteistä – Tupakointi kielletty. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Vältettävä höyryn tai sumun hengittämistä. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Lue erityisohjeet  käyttöturvallisuustiedotteesta!

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista