Tuotekategoriat

Saga Leivinpaperi arkkeina annostelijapakkauksessa

 

 

tuotetunnus (SKU) 22671 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Saga Leivinpaperi annostelijapakkauksessa, arkin koko 43 cm x 56 cm

Saga Leivinpaperien ylivoimainen laatu tarjoaa monia käytännön etuja. Tarttumaton pinta, rasvatiiviys ja lämmönsietokyky tekevät Saga Leivinpaperista monipuolisen apulaisen. SAGA paperituotteet ovat myös ympäristöystävällisiä valintoja. Sertifioidusta puusta valmistettu paperi voidaan kierrättää käytön jälkeen biojätteenä, kompostoida tai polttaa.

Saga Leivinpaperia käyttämällä uunipeltejä ja vuokia ei tarvitse rasvata. Ruoka ja leivonnaiset eivät tartu kiinni ja astioiden peseminen helpottuu huomattavasti. Leivinpaperia voi käyttää myös apuna koristelussa, kaulinnassa ja pakastuksessa sekä välilehtenä. Paperin erittäin hyvien irrokeominaisuuksien ansiosta leivonnaiset ja leivät voidaan pakastaa ja paistaa myöhemmin saman paperin päällä. SAGA Leivinpaperi soveltuu käytettäväksi myös mikroaaltouunissa ja paninigrillissä.

Leipomoissa Saga on kullanarvoinen apulainen, joka auttaa loihtimaan konditoriaherkkuja ja muita leivonnaisia. Paperi toimii suojana, pursottimena, reunuksena ja sabluunana.

Myyntierä: aaltopahviannostelija, sisältää 1000 arkkia

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista