Tuotekategoriat

Sure Puhdistus- ja rasvanpoistoaine divermite 1,5 L

Sure Puhdistus- ja rasvanpoistoaine divermite 1,5 L

 

Kuvaus

Sure Puhdistus- ja rasvanpoistoaine divermite 1,5 L

Sure Puhdistus- ja rasvanpoistoaine on osa ainutlaatuista kasvipohjaista, 100% biohajoavaa ammattikäyttöön tarkoitettua tuotesarjaa. Tiivistetty, emäksinen rasvanpoistoaine kaikkien erittäin rasvaisten keittiölaitteiden ja pintojen puhdistukseen. Soveltuu erinomaisesti myös lattioiden tehopuhdistukseen ja vahatun lattian pintapesuun sekä kevyiden vahakerrosten poistoon.

Sure Puhdistus- ja rasvanpoistoainetta annostellaan tarkasti Diversey Caren Divermite S -annostelijan (67791) avulla.

Ominaisuudet:

• Soveltuu erittäin rasvaisten pintojen puhdistamiseen

• Ei hajusteita tai väriaineita

• Valmistettu 100 %: sti uusiutuvista, luonnon omista raaka-aineista. Biohajoava

• Ei sisällä luonnolle vaarallisia luokituksia

• Ei vaaraluokituksia käyttöliuoksessa

• Soveltuu lattioiden tehopuhdistukseen ja niiden erikoispesuihin.

• Tiivistetty tuote on taloudellista käytössä

• Tehokas koostumus poistaa erittäin tehokkaasti rasvaa ja jättää puhtaat ja kirkkaat pinnat

• Vähentää ympäristörasitetta

SURE Puhdistus- ja rasvanpoistoaine on pakattu pehmeästä muovista valmistettuihin, Divermite S -annostelijaan (67791) sopiviin 1,5 litran pusseihin.

Levitys spray-menetelmällä: 1. Annostele 1 painallus (11 ml) SURE Puhdistus- ja rasvanpoistoainetta vedellä täytettyyn Sure-annostelupulloon (750 ml) 2. Poista irtolika 3. Annostele tuotetta puhdistettaville pinnoille ja pyyhi pinta kostealla siivouspyyhkeellä 4. Huuhtele pinnat puhtaalla vedellä. Anna kuivua

Sanko/lattian puhdistus: 1. Annostele kolme annosta (3×11 ml) SURE Puhdistus- ja rasvanpoistoainetta 7 litraan kädenlämpöistä vettä. (0,5 % annos) 2. Poista irtolika 3. Levitä liuos siivouspyyhkeellä tai harjalla 4. Huuhtele puhtaalla vedellä ja anna kuivua Lisää erittäin likaisille pinnoille annostusta ja vaikutusaikaa.

Tekniset tiedot:

Ulkonäkö hailakan keltainen neste

pH-arvo, laimentamaton <11,5

Suhteellinen tiheys (20°C) 1,02

Viskoositeetti (20°C) <50 mPa.s Yllä olevat tiedot ovat tyypillisiä normaalituotannossa. Niitä ei voi käyttää ohjearvoina.

Käyttöturvallisuus ja varastointi: Tuotteen turvalliseen käsittelemiseen ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta. Vain ammattikäyttöön. Säilytys alkuperäisessä pakkauksessa suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna. Yhteensopivuus Ohjeiden mukaan käytettynä Sure Puhdistus-ja rasvanpoistoaine soveltuu kaikille suurkeittiöissä yleisesti tavattaville vettä sietäville pinnoille, paitsi kevytmetalleille kuten alumiini, kupari ja messinki.

Ympäristötiedot OECD 301B testin mukaan Sure Puhdistus- ja rasvanpoistoaine koostumus on 100 %: sti biohajoava. Valmisteen sisältämä pinta-aktiivinen aine(et) täyttää pesuaineista annetun (EY): n asetuksen N: o 648/2004 mukaiset biologisen hajoavuuden kriteerit. EU-Ympäristömerkin rekisteröinti on vireillä.

Koostumus: ionittomat pinta-aktiiviset aineet, anioniset pinta-aktiiviset aineet <15%

Myyntierä 4 x 1,5 L

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista