Tuotekategoriat

Suma Grill D9 uunin- ja grillin puhdistusaine 2 L

Suma Grill D9 uunin- ja grillin puhdistusaine 2 L

 

tuotetunnus (SKU) 7010064 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Suma Grill D9 uunin- ja grillin puhdistusaine 2 L

Suma Grill D9 on tehokas puhdistusaine erittäin likaisten ja rasvaisten kohteiden puhdistukseen elintarviketiloissa.

Ominaisuudet: Suma Grill D9 on voimakkaasti emäksinen puhdistusaine, joka soveltuu voimakkaasti likaantuneiden uunien, grillien ja paistopöytien jaksoittaiseen puhdistukseen. Tuote sisältää emästä, pinta-aktiivisia aineita ja liuotinta ja tehoaa jopa kiinni palaneeseen likaan. Veteen laimennettuna tuote soveltuu myös rasvakeittimien puhdistukseen.

Suma Grill D9 Soveltuu myös itse itsensä pesevien uunien pesuaineeksi.

Edut:

• Tehokas emäs poistaa jopa pahasti kiinni palaneen rasvalian.

• Tehokas tuote uunien, grillien ja paistopöytien puhdistukseen, laimennettuna rasvakeittimien puhdistukseenr.

• Tuotteen levitys on helppoa ja sumunmuodostus vähäistä käytettäessä letkullista sumutinpistoolia, jossa on vaahdotuspää.

Käyttöohje:

Uunien ja grillien puhdistus 1. Varmista, että pinnan lämpötila on alle 80 oC (suositus 60 oC). 2. Levitä laimentamatonta tuotetta suoraan puhdistettavalle pinnalle. 3. Anna vaikuttaa 5 – 30 minuuttia kohteen likaisuuden mukaan. 4. Poista irtolika pesimellä tai harjalla. 5. Huuhtele huolellisesti puhtaalla, kuumalla vedellä. Anna kuivua.

Rasvakeittimien puhdistus 1. Poista öljy ja sulje venttiili. 2. Täytä vedellä lähes öljyntäyttörajaan asti. 3. Lisää 1 l Suma Grill D9 -tuotetta jokaista 10:tä vesilitraa kohden (10-prosenttinen liuos). 4. Kytke keitin päälle ja anna kiehua 15 – 30 minuuttia. 5. Poista jäljelle jäänyt lika jäähdytyksen ja tyhjennyksen jälkeen sivuseiniltä ja lämpövastuksista pesimellä tai harjalla. 6. Huuhtele kahdesti puhtaalla, kuumalla vedellä ja anna kuivua.

Grillin rasvankeräimen puhdistus: 1. Irrota rasvankeräin. 2. Upota liuokseen, jossa 50 – 100 ml Suma Grill D9 -tuotetta/yksi litra kuumaa vettä (5 – 10-prosenttinen liuos). 3. Anna vaikuttaa 15 – 60 minuuttia. 4. Huuhtele hyvin puhtaalla vedellä ja anna kuivua.

Tekniset tiedot:

Ulkonäkö kirkas, ruskea, paksu neste

pH-arvo, laimentamaton >13 pH (1-prosenttinen liuos) 12 Suhteellinen tiheys (20 oC) 1,12

Yllä olevat tiedot ovat tyypillisiä normaalituotannossa. Niitä ei voi käyttää spesifikaationa.

Käyttöturvallisuus ja varastointi: Tuotteen turvalliseen käsittelyyn ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta.

Ainoastaan ammattikäyttöön.

Säilytys alkuperäispakkauksessa suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna.

Yhteensopivuus Suma Grill D9 soveltuu ruostumattomalle teräkselle. Ei saa käyttää alkaliherkille materiaaleille, kuten alumiinille, kuparille, puulle tai korkille.

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista