Tuotekategoriat

Suma Extend D3 rasvanpoistoaine sumute 750 ml

Suma Extend D3 rasvanpoistoaine sumute 750 ml

 

Kuvaus

Suma Extend D3 rasvanpoistoaine sumute 750 ml

Suma Extend D3 on käyttövalmis emäksinen rasvanpoistoaine rasvan, öljyn ja karstan irrottamiseen keittiölaitteista, kuten grilleistä, höyrykuvuista, paistinpannuista ja uuneista.

Soveltuu myös astianpesukoneen sisäpintojen puhdistamiseen.

Ominaisuudet:

Suma Extend D3 on nestemäinen emäksinen puhdistusaine, joka soveltuu kaikenlaisten rasvaisten pintojen puhdistamiseen keittiössä. Tuote sisältää emästä, liuotinta sekä pinta-aktiivisia ja sitovia aineita. Hyvän koostumuksensa ansiosta se soveltuu poistamaan kaikenlaista rasvaa ja kiinnipalanutta likaa myös alumiinipinnoilta.

Edut:

• Irrottaa nopeasti ja tehokkaasti rasvalikaa.

• Pysyy pitkään pystysuorilla pinnoilla, joille sitä voidaan levittää sumutinpistoolin avulla.

• Turvallinen alumiinille.

Käyttöohje: Suma Extend D3 levitetään pinnoille laimentamattomana. Varmista, että pinnan lämpötila on alle 70 astetta.

Suodattimet ja huuvat: 1. Siirrä kaikki elintarvikkeet suojaan. 2. Levitä tuotetta suoraan pinnalle sumutinpistoolin avulla. 3. Anna vaikuttaa 10-30 minuuttia lian määrän mukaan. 4. Pese ja poista lika harjalla, hankauspesimellä tai siivouspyyhkeellä. 5. Huuhtele huolellisesti ja anna kuivua. Älä käytä tekstiiliä sisältäville suodattimille.

Keittiölaitteet kuten kattilat, paistinpannut ja sekoittimet: 1. Sulje ja tyhjennä laite. 2. Levitä tuotetta suoraan pinnalle sumutinpistoolin avulla. 3. Anna vaikuttaa 10-30 minuuttia lian määrän mukaan. 4. Pese ja poista lika harjalla tai hankauspesimellä. 5. Huuhtele huolellisesti ja anna kuivua.

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista