Tuotekategoriat

Hygucult E hygieniatesti 10 kpl

Hygucult E hygieniatesti 10 kpl

tuotetunnus (SKU) 80629 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hygucult E hygieniatesti 10 kpl

Enterobakteerien osoittamiseen

Hygicult TPC on hygieniatesti kokonaisbakteerimäärän osoittamiseen. Hgicult TPC hygieniatesti soveltuu myös desinfioinnin jälkeiseen pintapuhtauden seurantaan.

Hygicult TPC hygieniatesti on helppokäyttöinen menetelmä hygienian seurantaan. Se on nopea, luotettava ja taloudellinen pikatesti, joka ratkaisee myös näytteenkuljetukseen liittyvät ongelmat.

Käyttötarkoitus
Kokonaismikrobimäärän määrittämiseen pinnoilta

Ominaispiirre
Bakteerit kasvavat helposti erottuvina pesäkkeinä

Tekniset tiedot
– Detektioraja: 103 – 107 pmy
– Reaktioaika: 24 tuntia 35 – 37 °C:ssa , 2 vrk 27 – 30 °C tai 3 – 5 vrk 22 °C:ssa
– Käsittelyaika: < 1 min
– Näyte: pinnat, joiden mikrobiologista puhtautta halutaan seurata

Pakkauksen sisältö
– 10 kastolevyä
– 10 tarraa
– käyttöohjeet

Säilyvyysaika
5 kuukautta valmistuspäivästä

Säilytys
Huoneenlämmössä valolta, vedolta ja lämmönvaihteluilta suojattuna.

Menetelmä
Hygicultissa perinteinen agarkasvatusalusta on muunnettu tämän päivän tarpeita vastaavaksi. Steriilissä muoviputkessa on molemmin puolin elatusaineella päällystetty muovilevy. Levyssä on nivel pintanäytteenottoa varten. Näyte voidaan siirrostaa myös steriilillä vanutikulla tai kastamalla levy tutkittavaan nesteeseen. Inkuboinnin jälkeen tulokset luetaan vaivattomasti vertaamalla pesäketiheyttä rasiassa olevaan mallitauluun. Pesäkkeiden laskemista ei tarvita lainkaan.

Käyttöalue
Hygicult TPC hygieniatestiä käytetään mikrobiologisen puhtauden seurantaan. Se soveltuu hyvin käytettäväksi elintarviketeollisuudessa, jossa prosessin eri vaiheitten sekä puhdistuksen jälkeisen hygieniatason seuranta on tärkeää. Tuotantotilojen mikrobiologinen seuranta tapahtuu Hygicultilla nopeasti ja luotettavasti.

Edut
Luotettava ja tarkka. Hygicult TPC hygieniatesti on kotimainen, tiukat laadunvarmistusnormit täyttävä tuote, joka takaa luotettavat ja toistettavat tulokset. Tulokset ovat vertailukelpoisia perinteisellä maljaviljelyllä saatuihin tuloksiin. Kasto ja vanutikkusiirrotusta käytettäessä menetelmän herkkyysalaraja on 103 CFU/ml, kontaktimenetelmää käytettäessä herkkyysalarajaa ei ole. SprayCult lisää näytteenoton luotettavuutta ja herkkyyttä hajottamalla pinnalla mahdollisesti olevan biofilmin.

Helppokäyttöinen
Näyte otetaan painamalla Hygicult TPC-levy suoraan testattavaa pintaa vasten, siirrostamalla näyte elatusaineelle vanutikulla tai kastamalla levy nesteeseen. Levy inkuboidaan joko huoneenlämmössä tai inkubaattorissa, näytteenottokohteen lämpötilasta riippuen, ja tulostetaan vertaamalla kasvutiheyttä mallikarttaan.

Nopea ja käyttäjäystävällinen
Hygicult TPC hygieniatesti on aina käyttövalmis. Se on kätevä kuljettaa näytteenottokohteeseen mihin vuorokauden aikaan tahansa, koska näyttö ei vaadi minkäänlaisia etukäteisvalmisteluja. Tulos on luettavissa 1-5 vrk kuluttua näytteenotosta inkubointilämpötilasta riippuen.

Taloudellinen
Hygicult TPC hygieniatesti tekee maljojen valun, näytteiden käsittelyn ja pesäkkeiden laskemisen tarpeettomiksi, eikä ulkopuolisia tutkimuspalveluja tarvita.

Turvallinen
Muovinen Hygicult TPC hygieniatesti eliminoi lasisiin näytteenkuljetusputkiin liittyvät terveysriskit. Hygicult ei vaikuta haitallisesti tutkittavaan aineeseen, vaan tuotetta voidaan käyttää normaalisti näytteenoton jälkeenkin.

Säilytys
Hygicult TPC hygieniatesti säilytetään huoneenlämmössä valolta, vedolta ja jäätymiseltä suojattuna. Viimeinen käyttöpäivä ja eränumero on merkitty rasiaan.

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-17

Kesäisin 8-16


Tervetuloa!

Lista