Tuotekategoriat

Desinfektol G käsihuuhde dispenso 1 L

 

 

Kuvaus

Desinfektol G käsihuuhde dispenso 1 L

Desinfektol G on päivittäiseen käyttöön soveltuva etanolipohjainen käsihuuhde, joka sisältää runsaasti ihoa hoitavia ainesosia. Sen sisältämä glyseroli hoitaa ja kosteuttaa käsien ihoa ja lisäksi se sisältää kotimaista luonnontuotetta betaiinia, joka vahvistaa glyserolin hoitavaa vaikutusta.

Desinfektol G ei sisällä hajusteita tai väriaineita ja sillä on Allergia- ja Astmaliiton tunnus.

Mikrobisidinen teho: Tuotteella on tutkitusti hyvä mikrobisidinen teho ja se täyttää seuraavien EN-standardien vaatimukset: • EN 1500 Hygieenisen käsien desinfektion testi • EN 12791 Kirurgisen käsien desinfektion pitkäaikaistehotesti

Käyttöohje: Käytetään sellaisenaan hygieeniseen ja kirurgiseen käsidesinfektioon. Pese likaiset kädet. Annostele huuhdetta reilusti (3-5 ml) kuiviin käsiin ja hiero huuhde huolellisesti. Käsittele myös sormien päät, kynsien alustat, sormien välit ja peukalot. Kirurgisessa käsidesinfektiossa huuhdetta hierotaan toistuvasti niin, että kädet pysyvät kosteina 2-3 minuuttia. Alkoholin desinfektioaika on sen kuivumisaika.

Säilyvyys ja kelpoisuusaika: Säilyvyys 5 vuotta sekä suljettuna että avaamisen jälkeen. Helposti syttyvä neste, eristettävä sytytyslähteistä. Ärsyttää voimakkaasti silmiä, huuhtele tarvittaessa vedellä usean minuutin ajan.

Koostumus etanoli (denat. A12t®) 71 p-% / 77,5 t-% glyserolia ja glyserolijohdannaisia betaiiniaqua ad 100 %

pH n. 7,0

Tuotekategoriat

Yhteystiedot

Rannikon Siivoustukku Oy

Väisäläntie 1

20200 Turku

Puh. 02-253 5505

Fax. 02-253 5506

myynti@rst.fi

Avoinna ark. klo 8-16


Tervetuloa!

Lista